Vikings Valhalla Nasıl İzlenmelimi ? Vikings Valhalla Nasıl İzlenmelimi Konusu ?

 

 Vikings Valhalla Nasıl İzlenmelimi ? Vikings Valhalla Nasıl İzlenmelimi  Konusu ?



     Evett… 2022 yılının en beklenen dizi içeriklerinden biri olan Vikings Valhalla kütüphanedeki yerini aldı. Travis Fimmel’in hayat verdiği Ragnar karakterini izledikten sonra Ragnar’dan 100 yıl sonraki Vikingleri yani torunlarını anlatan diziyi de sever miyiz acaba diye merak eden herkes daha ilk günden diziyi izlemeye başladı bile. Ama o da ne? Dizide Kattegat’ı yöneten kadının siyahi bir kadın olması şoku… Herkes şok, bu nasıl olabilir diye düşünüyor. Öte yandan kimileri de ırkçılık yapmak istemem belki köledir, öyle açıklayabiliriz bence diyor. Herkesin kafası karışık…

İzleyenlerin siyahi Viking mi olur diye sorguladığı yeni dizimizde eleştiri okları hiç dinmedi. Peki izleyenler dizi hakkında başka neler söyledi dersiniz? Hadi gelin Vikings Valhalla yorumları ve ekşi sözlükten gelen gömülmelerine daha yakından bakalım.

Vikings Valhalla Konusu

Dizinin konusu, Vikings dizisinin devamı niteliğinde olan yapım, tarih olarak 100 yıl sonra geçmekte ve Viking çağının nasıl sonlandığını anlatıyor.

11.yüzyılın başlarında başlar ve gelmiş geçmiş en ünlü Vikinglerden bazılarının efsanevi maceralarını anlatır – Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter, Harald Hardrada ve Norman King William the Conqueror. Bu erkekler ve kadınlar, sürekli değişen ve gelişen dünyada hayatta kalmak için savaşırken bir yolu aydınlatacaklar.

Blogger tarafından desteklenmektedir.