EN İYİ HAYATTA KALMA DİZİLERİ NETFLİX

                                       EN İYİ HAYATTA KALMA DİZİLERİ NETFLİX


                       .Annihilation-Yok Oluş


                                    Annihilation-Yok Oluş  Konusu
     
Yok oluş filmi, gerçekleşen anormal faaliyetlerden dolayı hükümet tarafından gizlice karantinaya alınan gizemli “Area X” bölgesi, on yıllardır kıtanın geri kalanından ayrıdır. Doğa, insan uygarlığının son izlerini de bölgeden silmiş durumdadır. İlk keşif gezisi, bozulmamış, cennet gibi bir doğanın süregeldiğini rapor etmektedir. Gizemli bir bölgede keşif başlar.
                                   
                      .100 Günlük Yalnızlık


                                 .100 Günlük Yalnızlık Konusu
Netflix orjinal yapımı olan 100 günlük yalnızlık adlı film, İspanyol fotoğrafçı José Díaz, ıssız bir dağda yalnız başına geçirdiği 100 günü kapsamaktadır. 100 gün boyunca hem doğayla bağ kuruyor hem de çevresindeki güzellikleri belgelediği bir şöleni sizlere sunmaktadır.

                                              .The I-Land

                      .The I-Land Konusu
Netflix dizisi olan The I-Land’in konusu hafızaları silinen ve birlikte bir adaya bırakılan bir grup yabancının yaşamını anlatmaktadır. Kişiler zorlu koşullarda hayatta kalmak için savaşır ve sıkışıp kaldıkları adayla mücadele halindedir. Gözlerini açtıklarında kendilerini ıssız bir adada bulurlar. Hafızaları silindiği için adaya nasıl geldiklerini hatırlamayan grup, adadan kurtulmanın yolunu arar. Eve geri dönmek için çabalayan insanlar, bir süre sonra bulundukları yerin aslında göründüğü gibi olmadığını keşfeder. Adanın psikolojik ve fiziksel zorlukları ile karşılaşan insanlar, hayatta kalmayı başarmak için savaşmak zorunda kalır.

                        .Yeni Hayat


 .Yeni Hayat Konusu
Netflix yapımı olan yeni hayat filmi, bir FedEx çalışanının, uçağının Güney Pasifik üzerindeyken düşmesini ele alır. Düşen uçak sonucu ıssız bir adada yaşamak zorunda kalmış olan FedEx sistem mühendisinin mücadelesini ada da hayatta kalmak uğruna vermiş olduğu yaşam mücadelesi etrafında dönmektedir. Tom Hanks, Robert Zemeckis ıssız ada temalı bu filmdeki rolüyle En İyi Erkek Oyuncu Altın KüreÖdülü’nükazanmıştır.
.The Ritual
.The Ritual Konusu 
Netflix filmi olan The Ritual, yakın arkadaşlarının üzücü ölümünün ardından bir araya gelen üniversiteden dört eski arkadaşı İskandinavya’nın el değmemiş doğasında yürüyüşe cıkarlar. Fakat yanlış bir dönüş, onları İskandinav efsanelerindeki karanlık ve gizemli ormanlara yönlendirir. Ormanda var olan kadim bir bela dört arkadaşın her hareketini takip eden bir konuyu ele almaktadır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.