TOP5 2022 YILINDA ÇIKAN ZOMBİ DİZİLERİ

                                             TOP5  2022 YILINDA ÇIKAN ZOMBİ DİZİLERİ 


                           1. The Walking Dead 

Zombi salgınının yaşandığı dünyada bir grup insan, hayatta kalmaya çalışır. İlk olarak 2010 yılında yayımlanmaya başlayan The Walking Dead, en başarılı zombi dizileri arasında yer almayı başardı. Tüm dünyada büyük bir hayran kitlesi edinen dizi, 8,2 IMDb puanı ile dikkat çekiyor.

Korku, dram ve gerilim ögelerini içerisinde barındıran başarılı dizinin oyuncu kadrosunda Andrew Lincoln, Norman Reedus, Lauren Cohan ve Emily Kinney gibi isimler yer alıyor. Diziyi Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.

                                 

                                    2. Z Nation 

Hayatta kalmak için mücadele eden insanların hikayesine odaklanan Z Nation, 2014 yılında yayımlanmaya başladı ve 2018 yılında ise sona erdi. Aksiyon, komedi ve dram ögelerini içerisinde barındıran yapım 6,7 IMDb puanına sahip.


                                  4. Kingdom


The Kingdom of the Gods isimli çizgi romandan uyarlanan Kingdom, ülkeyi etkisi altına alan salgın ile mücadele etmeye çalışan prensin hikayesine odaklanıyor. 8,4 IMDb puanı ile dikkat çeken başarılı dizi aksiyon, dram ve tarih ögelerini içerisinde barındırıyor.

                                  5. Reality Z 

Zombi salgınının yaşandığı Rio de Janeiro’da reality programı yarışmacıları bir televizyon stüdyosuna sığınır. Korku ve komedi ögelerini içerisinde barındıran Reality Z 5,4 IMDb puanına sahip. 2020’de yayımlanmaya başlayan dizinin başrol oyuncu kadrosunda Ana Hartmann, Sabrina Sato ve Luellem de Castro mevcut.

















Blogger tarafından desteklenmektedir.