En İyi Flim Önerileri 2022

En İyi Flim Önerileri 2022



En iyi flim önerileri 2022 kısmına hazırmısınız sizlere birbirinden farklı En iyi Aksiyon,En iyi Hayatta kalma gibi birbirinden şahane flimler sunuyoruz eğer hazırsanız 2022 nin En iyi flim önerilerine başlıyalım.


               En İyi Flim Önerileri 2022

2022 yılına ait En iyi Aksiyon,En iyi hayatta kalma gibi içersinde birbirinden muaazam flimler yer almakta sizlere farklı bir deneyim sunacağına inanıyorum eğer aklınızda olan türde bir flim bulamadıysanız daha farklı içerikler için sitemize göz atabilirsiniz öyleyse En iyi Flim önerileri 2022 başlasın.


1.Fistful of Vengeance

En İyi Flim Önerileri 2022

Süper güçlere sahip bir suikastçı olan Kai, bir katili Bangkok'a kadar izler. Ancak bu intikam görevi dünyayı kadim bir tehditten kurtarma mücadelesine dönüşür. Canınız neyi isterse izleyin. Bu doğaüstü aksiyon filminde Iko Uwais ("Baskın"), Lewis Tan ("Mortal Kombat"), Lawrence Kao ("Max Steel") başrollerde.


2.Teksas Katliamı

En İyi Flim Önerileri 2022

Uyuşturucu satın almak amacıyla New Mexico'ya seyahate çıkan, yirmili yaşlarındaki bir grup genç, bir katliamdan kurtulmuş genç bir kıza rastlar. Genç grup kızı en yakın kasabaya bırakmak için güzergah değiştirirler. Katliamın sorumlusu Leatherface'dir.


3.Love and Leashes

En İyi Flim Önerileri 2022


Bir sözleşme yaparak oyunlarla dolu rızaya dayalı bir ilişki kuran iki iş arkadaşı, aşkı ve acıyı zevkin doruklarında yaşar. Bu ateşli romantik komedide K-pop idolüyken oyuncu olan Seohyun ("Private Lives") ve Lee Jun-young ("D.P.") başrollerde.


4.Downfall: The Case Against Boeing

En İyi Flim Önerileri 2022

Senaryosunu Mark Bailey ile Keven McAlester'in yazdıkları ve yönetmen koltuğunda Rory Kennedy'nin oturduğu “Downfall: The Case Against Boeing”, beş ay arayla gerçekleşen iki uçak kazasının nedenleri ile bu kazalara ilişkin olarak ABD'de yürütülen soruşturmanın, en ince detaylarına kadar gözler önüne serildiği bir ...


5.Forgive Us Our Trespasses

En İyi Flim Önerileri 2022

Bir kolu diğerinden kısa olan bir çocuk, engelli insanları avlayan Nazilerden kaçarken cüretkâr bir hamle yapar. 1939 Almanyası'nda geçen bu çarpıcı kısa filmin yönetmeni ve eş senaristi Ashley Eakin


Blogger tarafından desteklenmektedir.